Splint

Een splint, opbeetplaat of knarsplaat is een goede oplossing bij tandenknarsen of klemmen Om gebitsslijtage of kaakgewrichtsklacbten te voorkomen/behandelen kan een splint vaak een oplossing bieden.

Een splint is een dun, op maat gemaakt kunststof plaatje dat ’s nachts over het gebit wordt geplaats om het te beschermen.

Door het maken van een afdruk of vervaardigen van een 3D-scan van uw gebit kan er een op maakt gemaakt bitje gemaakt worden die optimaal comfort en functie geeft. Door het gebruik van de beste materialen en high-tech slijpapparaten krijgt u een splint die perfect past en een lange levensduur heeft.

Dentist patient satisfied after treatment

SPECIALISMEN

Wij zijn gespecialiseerd in tandtechnische oplossingen die u uw lach teruggeven. Bij verlies van tanden en/ of kiezen, maken we vervangende elementen die net zo mooi of mooier zijn dan het origineel. Bij schade of slijtage van uw gebit kunnen we veel herstellen door middel van bijvoorbeeld facings, kronen of bruggen. Ook voor gebitsbescherming kunt u bij TandTechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn terecht.

TTLA-Icons_0000_Icon
Tandtechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn
dent-img