UW SPECIALIST

IN KROON- EN
BRUGWERK

TECHNISCHE HOOGSTANDJES IN ONS LABORATORIUM

TandTechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn (TTLA) verricht een breed scala aan tandtechnische werkzaamheden. Van het maken van bleekmallen en (sport)gebitsbeschermers tot het produceren van kronen en bruggen op natuurlijke elementen. Daarnaast ook implantaten en esthetische werkstukken zoals facings.

“Breed georiënteerd, veel ervaring en persoonlijk contact.”

Dentist patient satisfied after treatment

WIJ GEVEN MENSEN HUN LACH TERUG

Iedereen heeft een uniek gebit en eigen wensen. Daarom wordt een werkstuk binnen TTLA vervaardigd in samenwerking met de tandarts en zorgcliënt. De benadering is altijd persoonlijk en de lijntjes zijn kort. Hierdoor is er veel ruimte voor overleg. Ieder werkstuk krijgt hierdoor zodanig vorm dat deze perfect past in het gebit en voldoet aan de wensen van de zorgclient.

ONZE SPECIALISMEN

Wij zijn gespecialiseerd in tandtechnische oplossingen die u uw lach teruggeven. Bij verlies van tanden en/ of kiezen, maken we vervangende elementen die net zo mooi of mooier zijn dan het origineel. Bij schade of slijtage van uw gebit kunnen we veel herstellen door middel van bijvoorbeeld facings, kronen of bruggen. Ook voor gebitsbescherming kunt u bij TandTechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn terecht.
TTLA-Icons_0000_Icon
Tandtechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn
dent-img