De kleur van tanden en kiezen bepalen

Binnen de tandtechniek is esthetiek een specialisme op zich. Het gaat erom dat uw gebit levensecht oogt. Onze tandtechnici weten hoe ze dat resultaat kunnen bereiken. Niet alleen vorm en structuur is belangrijk, maar de kleur is minstens zo bepalend om een perfecte restauratie te vervaardigen.
Bij het vervangen van één tand nemen we de omringende tanden als uitgangspunt voor de kleur. Moeten bijvoorbeeld alle voortanden vervangen worden, dan kunnen we uw eigen wensen en voorkeuren als startpunt nemen.
Aan de hand van digitale foto’s en een kleurbepalingssysteem komen we tot de ideale kleur. In een geavanceerd productieproces realiseren we die kleur. Daarbij houden we zelfs rekening met aspecten als de lichtreflectie op de tanden!

De kleur van uw gebit kan uw glimlach maken of breken. Daarom vinden wij het fijn om u zelf te zien en te spreken voordat we aan de slag gaan. Dit is een stap die veel andere tandtechnici overslaan, maar de praktijk heeft ons geleerd dat dit persoonlijke contact het resultaat ten goede komt!

Dentist patient satisfied after treatment

SPECIALISMEN

Wij zijn gespecialiseerd in tandtechnische oplossingen die u uw lach teruggeven. Bij verlies van tanden en/ of kiezen, maken we vervangende elementen die net zo mooi of mooier zijn dan het origineel. Bij schade of slijtage van uw gebit kunnen we veel herstellen door middel van bijvoorbeeld facings, kronen of bruggen. Ook voor gebitsbescherming kunt u bij TandTechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn terecht.

TTLA-Icons_0000_Icon
Tandtechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn
dent-img