Splint en gebitsbescherming

Gebitsbeschermers voor contactsporten worden met grote zorg gemaakt binnen TTLA. Een gebitstrauma achtervolgt een patiënt de rest van hun leven. In kwaliteit kunnen er daarom dan ook geen concessies gedaan worden.

In wisselgebitten wordt veelal gekozen voor een dubbellaags gebitsbeschermer en bij volgroeide gebitten een meerlaagse gebitsbeschermer met een harde plaat. Als behandelaar bepaald u uiteraard samen met uw patiënt wat de meest optimale oplossing is. Binnen TTLA ondersteunen wij u hierbij uiteraard graag!

Splinten/opbeetplaten worden binnen TTLA vervaardigd van de beste materialen. Harde of zachte splinten, hoektand- en/of groepsgeleiding, alles is mogelijk.

U bepaald hoe u de splint/opbeetplaat wilt hebben en wij zorgen voor een perfect passend eindresultaat met een lange levensduur!

Dentist patient satisfied after treatment

SPECIALISMEN

Wij zijn gespecialiseerd in tandtechnische oplossingen die u uw lach teruggeven. Bij verlies van tanden en/ of kiezen, maken we vervangende elementen die net zo mooi of mooier zijn dan het origineel. Bij schade of slijtage van uw gebit kunnen we veel herstellen door middel van bijvoorbeeld facings, kronen of bruggen. Ook voor gebitsbescherming kunt u bij TandTechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn terecht.

TTLA-Icons_0000_Icon
Tandtechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn
dent-img