kroon- en brugwerk

Voor al uw kroon- en brugwerk kunt u bij TTLA terecht. Binnen ons laboratorium maken wij uitsluitend gebruik van producten van de grote bekende fabrikanten. De producten worden afgenomen bij Nederlandse leveranciers en voldoen aan alle benodigde keurmerken die de kwaliteit garanderen.

Lithiumdisilicaat, zirconium, individueel opgebakken of monolitisch, alles is mogelijk. Graag bekijken wij samen met u bij iedere patient wat het beste materiaal is om het werkstuk in te vervaardigen

Individuele voorkeuren voor materiaal, vormgeving, zwaarte van contactpunten en overige wensen worden voor iedere behandelaar vastgelegd, zodat het werkstuk voor de zorgprofessional naar volledige tevredenheid wordt vervaardigd.

Extra service voor een extra mooie glimlach

Dentist patient satisfied after treatment

SPECIALISMEN

Wij zijn gespecialiseerd in tandtechnische oplossingen die u uw lach teruggeven. Bij verlies van tanden en/ of kiezen, maken we vervangende elementen die net zo mooi of mooier zijn dan het origineel. Bij schade of slijtage van uw gebit kunnen we veel herstellen door middel van bijvoorbeeld facings, kronen of bruggen. Ook voor gebitsbescherming kunt u bij TandTechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn terecht.

TTLA-Icons_0000_Icon
Tandtechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn
dent-img