UW SPECIALIST

IN KROON- EN
BRUGWERK

SPECIALISMEN

Wij zijn gespecialiseerd in tandtechnische oplossingen die u uw lach teruggeven. Bij verlies van tanden en/ of kiezen, maken we vervangende elementen die net zo mooi of mooier zijn dan het origineel. Bij schade of slijtage van uw gebit kunnen we veel herstellen door middel van bijvoorbeeld facings, kronen of bruggen. Ook voor gebitsbescherming kunt u bij TandTechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn terecht.

Gebitsbeschermer

Een gebit moet een leven lang meegaan. Bij veel contactsporten en meerdere fysieke sporten is een gebitsbeschermer verplicht. Of u nu (kick-)bokst, hockeyd, of een andere sport beoefent, bescherm u tanden goed.

Een flinke klap of impact kan u zomaar enkele tanden of kiezen kosten.

Hoewel boksers het vaak een boksbitje noemen en hockeyers een hockeybitje, bedoelen zij hetzelfde: een gebitsbeschermer die het gebit optimaal beschermt tegen de hardste klappen.

Een op maat gemaakt bitje beschermt altijd beter dan een prefab/standaard gebitsbeschermer uit de winkel, doordat het opgebouwd wordt uit verschillende lagen. Dit creëert een optimale pasvorm en betere krachtverdeling van een eventuele impact.

Bovendien is een op maat gemaakt bitje vele malen comfortabeler.

Dentist patient satisfied after treatment
TTLA-Icons_0000_Icon
Tandtechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn
dent-img