UW SPECIALIST

IN KROON- EN
BRUGWERK

TECHNISCHE HOOGSTANDJES IN ONS LABORATORIUM

TandTechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn (TTLA) verricht een breed scala aan tandtechnische werkzaamheden. Van het maken van bleekmallen en (sport)gebitsbeschermers tot het produceren van kronen en bruggen op natuurlijke elementen. Daarnaast is TTLA gespecialiseerd in het vervaardigen van kronen en bruggen op implantaten en het vervaardigen van esthetische werkstukken.

 

“Breed georiënteerd, veel ervaring en persoonlijk contact.”

Dentist patient satisfied after treatment

WIJ GEVEN MENSEN HUN LACH TERUG

Iedereen heeft een uniek gebit en eigen wensen. Daarom wordt een werkstuk binnen TTLA vervaardigd in samenwerking met de tandarts en zorgcliënt. De benadering is altijd persoonlijk en de lijntjes zijn kort. Hierdoor is er veel ruimte voor overleg. Ieder werkstuk krijgt hierdoor zodanig vorm dat deze perfect past in het gebit en voldoet aan de wensen van de zorgclient.

ONZE SPECIALISMEN

Ons hechte team heeft veel ervaring in het vervaardigen van tandtechnische oplossingen voor uw patiënt. Samen met u werken we met veel inzet en kennis om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen voor uw patiënt. Van uitgebreide rehabilitatie tot een solitair werkstuk, wij denken graag met u mee in de planning, uitvoeren en plaatsing van uw werkstukken. Het team is gespecialiseerd in digitale planning en behandelmethoden.

TTLA-Icons_0000_Icon
Tandtechnisch Laboratorium Alphen aan den Rijn
dent-img